Призовавам хората да излязат да гласуват масово. Кажете и на

...
 Призовавам хората да излязат да гласуват масово. Кажете и на
Коментари Харесай

Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Призовавам хората да гласуват масово!

 _2024 izbori_v01

 

Призовавам хората да излязат да гласоподават всеобщо. Кажете и на вашите другари, родственици, съседи – да излязат и да дадат своя избор, тъй като с 30% гласуващи се стига единствено до огромна нестабилност. При това състояние няма по какъв начин да търсим отговорност и се стига до групова безнаказаност, до съсипия. Това съобщи лидерът в листата на ГЕРБ-СДС доктор Красимир Събев пред поданици на смолянското село Дунево, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В срещата с локални хора участваха претендентите за депутати Петя Касабова и Иван Стоев.

Д-р Събев сподели, че за три години дългът на страната ни е бухнал до 62 милиарда лв..

„ Това е загробващо за младежите, тъй като и техните деца няма да могат да ги върнат. Всяка седмица Асен Василев теглеше външен дълг по 500 000 лева, а не трябва със заеми да се заплащат пенсии и добавки. Ако няма стопанска система, те ненапълно могат да стигнат, само че не е това вярно в вероятност “, означи още той.

Д-р Събев изрази вяра, че идните избори ще доведат до резистентен парламент и държавно управление, което ще разблокира еврофондовете за страната ни, откъдето ще постъпи пресен финансов запас за стопанската система.

Иван Стоев прикани хората да гласоподават и за евролистата на ГЕРБ-СДС.

„ Това е извънредно значимо за България, тъй като като член на Европейския съюз от нея зависят решения, които се взимат там. Много е значимо да имаме опитни евродепутати, които знаят какво и по какъв начин да го създадат. За страдание България е на опашката по асимилиране на европейски средства. И няма по какъв начин да не е по този начин, откакто последното държавно управление на ГЕРБ остави подготвен План за възобновяване и резистентност, който единствено трябваше да бъде импортиран. Но идващите споделиха, че ще го пишат отначало и внесоха нещо, което трябваше да се поправя толкоз доста пъти, че от самото начало губихме пари “, уточни Стоев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР